Πως θα καταλάβω αν το προϊόν που επέλεξα είναι το κατάλληλο εφόσον δεν το έχω δει από κοντά;

Κάθε προϊόν μας στη σελίδα του έχει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση. Εκεί θα βρείτε μια φωτογραφία υψηλής ανάλυσης, η οποία μεγεθύνεται και σας βοηθάει να δείτε το προϊόν καλύτερα. Παράλληλα στην περιγραφή του προϊόντος θα βρείτε αρκετές λεπτομέρειες που αφορούν τόσο το σχέδιο του προϊόντος όσο και την σύνθεσή του. Τα φίλτρα που υπάρχουν στον ιστότοπό μας σας βοηθούν να εντοπίσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει ενώ τέλος ο έξυπνος οδηγός μεγεθών που επίσης υπάρχει σε κάθε προϊόν σας βοηθάει να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος ανάλογα με  το ύψος και το βάρος του παιδιού καθώς και με την ηλικία του.

Εάν δεν γνωρίζω τ’ ακριβή μεγέθη για το δώρο που θα κάνω τι βήματα θα ακολουθήσω;

Η ηλεκτρονική κάρτα δώρου είναι η απάντησή σας. Μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που εσείς επιθυμείτε και μετά ν’ αποσταλεί στον αποδέκτη.

Δεν θέλω να δεσμευτώ με τη δημιουργία λογαριασμού και ν’ απομνημονεύω κωδικούς. Πως θα ψωνίσω;

Έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε αγορά ως επισκέπτης και σε περίπτωση που μας συμπαθείτε και θέλετε να μαθαίνετε νέα και πληροφορίες για προσφορές μπορείτε να δημιουργήσετε αργότερα λογαριασμό.

Δεν νιώθω ασφαλής να χρησιμοποιήσω πιστωτική κάρτα. Πως θα πληρώσω;

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής, εκτός από τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, περιλαμβάνουν αντικαταβολή, PayPal αλλά και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Οι αγορές πραγματοποιούνται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, πάντα σεβόμενοι τα προσωπικά σας δεδομένα.

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο τα βρω σκούρα είτε γιατί δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία είτε γιατί θέλω να μιλήσω σε κάποιον, είτε γιατί δεν έχω ολοκληρώσει την παραγγελία μου, υπάρχει κάποιος τρόπος επικοινωνίας;

Φυσικά. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι τρόποι επικοινωνίας είναι αναρτημένοι στο κάτω μέρος της Αρχικής Σελίδας καθώς επίσης και στην σελίδα Επικοινωνία.

Πως μπορώ να ενημερώνομαι για την πορεία της παραγγελίας μου;

Κατά την αποστολή του προϊόντος με την εταιρεία ταχυμεταφορών θα σας αποστέλλουμε και τον κωδικό της αποστολής με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της. Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ και να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας.

Πόσο είναι το κόστος των μεταφορικών εξόδων;

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το κόστος στη σελίδα «Τρόποι αποστολής».

Είμαι σε απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας. Γίνεται παράδοση στην περιοχή μου;

Με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, συνεργαζόμαστε με την ΕΛΤΑ Courier, η οποία παραδίδει τα προϊόντα μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το δέμα μου δεν το έχω παραλάβει ακόμα. Γιατί;

Υπάρχει περίπτωση ο ταχυμεταφορέας να έκανε προσπάθεια διανομής του δέματός σας και να μην σας βρήκε στην διεύθυνση που αναγράφεται, αλλά και να μην κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά. Μην ανησυχείτε όμως, με τον αριθμό αποστολής σας μπορείτε να ελέγξετε στην ιστοσελίδα της ΕΛΤΑ Courier  https://www.elta-courier.gr/search .

Μπορώ να έρθω να παραλάβω το δέμα μου προσωπικά;

Φυσικά και μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας από το χώρο μας.  Η διεύθυνση του καταστήματος βρίσκεται στην Αρχική Σελίδα.

Μπορώ να κάνω αλλαγή προϊόντος;

Η απάντηση υπάρχει αναλυτικά στη σελίδα «Πολιτική Επιστροφών».

Παραλάβατε το δέμα επιστροφής μου;

Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τον αριθμό παραγγελίας ώστε να σας δοθούν οι πληροφορίες που χρειάζεστε. Εάν έχουμε παραλάβει το δέμα σας θα σας ενημερώσουμε πότε θα σας σταλεί η αλλαγή ή πότε θα σας επιστραφούν τα χρήματα.

Είναι πιστοποιημένα και ελεγμένα τα προϊόντα;

Τα προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί για χημικές ή άλλες βλαβερές ουσίες. Είναι υποαλλεργικά και κατάλληλα για την ευαίσθητη επιδερμίδα του παιδιού σας.

Ποια είναι η προέλευση των προϊόντων;

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα, στην Ιταλία, στην Τουρκία και κάποια από αυτά στην Γαλλία.

Μπορώ να κάνω τηλεφωνικά την παραγγελία μου;

Φυσικά και μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε έτοιμους τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε.

Μπορείτε να μετρήσετε κάποιο προϊόν για μένα;

Βεβαίως. Αρκεί να  μας δώσετε  τα μέρη των ρούχων που θέλετε να μετρήσουμε και με πολλή χαρά θα το κάνουμε για εσάς.